Azijski Bistro Osha

Našo ponudbo si lahko ogledate tukaj OSHA MENI

-------------------------------------------------------------------------

Ulični bistro Osha je mesto, kjer se zbirajo pravi popotniki in jedci željni avtentične azijske ulične hrane.

Vsi naši recepti vsebujejo pristne sestavine, ne izpuščamo pomembnih korakov, pozorni smo na vsako podrobnost, za piko na i pa jedi nadgradimo še z eksotičnimi sestavinami, kot so taro in šitake gobe, ter s tistimi bolj posebnimi, kot je tempeh.

Najbolj prepoznavni smo po pristnih tajskih in vietnamskih jedeh, kot so sotirani rezanci iz voka PAD THAI, vietnamske juhe PHO, masman kari, osvežilna vietnamska solata BUN GA SA, in domači, ročno narejeni spomladanski zavitki. Skoraj vse jedi imajo tudi svoje VEGANSKE RAZLIČICE, za katere uporabljamo tempeh in svežo zelenjavo. Veseli smo, da lahko z azijskimi okusi popestrimo dan tudi tistim, ki ne uživajo hrane živalskega izvora.

Izjemno ponosni smo na naš PAD THAI z domačo hišno omako, ki vsebuje palmin sladkor (in ne navadnega), ribjo omako (in ne sojine) ter svež tamarind (in ne koncentrata ali, bog ne daj, kisa!). Pa še to! Naš PAD THAI ne bo nikoli rdeč, saj mu ne dodajamo kečapa ali paprike.

Ker se po eksotičnem obroku prileže tudi eksotična sladica, je pri nas edini pravi odgovor STICKY MANGO - lahka, sveža in veganom prijazna sladica iz lepljivega riž, kokosovega mleka in mangovega pireja.

Mislili smo tudi na žejne in naš hladilnik založili s slovenskimi butičnimi pivi, pa tudi tistimi bolj eksotičnimi, kot so tajska Chang in Singa ter vietnamski Saigon in Singha. Med brezalkoholnimi pijačami kraljujejo seveda eksotični sokovi z okusom manga, pasijonke, ličija in kokosova voda ter nedavni slovenski hit - kombuča Belife.

Skratka, na MENI ne damo ničesar kar sami ne bi pojedli, zatorej popotniki Ljubljane, dobrodošli v bistro Osha! 

Lokacija

Trubarjeva 40, 1000 Ljubljana

Delovni čas

od ponedeljka do sobote: 11:30 do 21:00 h

nedelje in prazniki zaprto

Prednaročila za osebni prevzem

040 282 713

Dostava

Na dom naročite svoj košek azijskih jedi preko aplikacije:

WOLT

 

O nas: