140 g
PRIPRAVA: 1. Rezance damo v 600ml vrele vode in kuhamo 5 minut. 2. Vodo odstranimo in je pri tem prihranimo 8 žlic. Vmešamo tekočo juho in sotiramo 30 sekund. 3. Vmešamo kosmiče, dobro premešamo in postrežemo.
SESTAVINE: Rezanci (76,6%): pšenična moka 52%, tapiokin škrob 12%, palmovo olje 11%, pšenični gluten, sol, sojino olje, voda, sredstvo za uravnavanje kislosti: E501, E500, E339, E452, citronska kislina, sredstvo za zgostitev: E412, emulgator: E322, barvilo: E101. Juha (22,7%): voda, umetna aroma piščanca v prahu, beli sladkor, sojina omaka, rdeči čili v prahu, sojino olje, čebula v prahu, izvleček čilija, sol, česen v prahu, tapiokin škrob, izvleček kvasa v prahu, črni poper v prahu, kari v prahu. Kosmiči (0,6%): praženi sezam, pražena morska trava.
Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.
Proizvedeno v obratu, kjer se rokuje tudi z ribami, jajci, mlekom in školjkami.
POREKLO: Južna Koreja