Naravno Varjena Temna Sojina Omaka Koikuchi Shoyu KIKKOMAN 500 ml

9.95 
Blagovna znamka:
Kratek opis:

 

Koikuchi Shoyu KIKKOMAN je naravno varjena temna sojina omaka, ki prihaja iz Japonske in velja za nepogrešljivo sestavino v azijski kulinariki. Njena bogata in uravnotežena aroma ter poln okus izvirata iz nekoliko daljše naravne fermentacije v primerjavi s fermentacijo svetle sojine omake. Razmerje soje, pšenice, vode in soli je pa pri obeh tipih omake približno enaka.

Ta klasična sojina omaka tipa "koikuchi", kar pomeni temna sojina omaka, je vsestransko uporabna, saj je primerna tako za kuhanje kot za začinjanje jedi. Koikuchi shoyu sojina omaka se uporablja v juhah, omakah, marinadah, ter kot preliv za mesne, ribje in zelenjavne jedi.

 

Značilnosti: 

  • Bogata, temna barva in poln okus.
  • Naravno varjena s tradicionalnim postopkom fermentacije.
  • Vsestranska uporaba v različnih jedeh.
  • Pristna japonska kakovost.

 

Navodila za shranjevanje: Da bi ohranili svežino in bogat okus sojine omake, jo hranite v hladnem in temnem prostoru, najbolje v hladilniku, ko je odprta. Tako bo njen okus ostal optimalen in svež tudi po daljši uporabi.

4221
17 Izdelek (i)
+
60.00 € do brezplačnedostave

SESTAVINE: voda, sojina zrna, pšenica, sol, etilni alkohol.

Vsebuje alergene: soja, pšenica.

Povprečna hranilna vrednost na 100 ml izdelka:Energijska vrednost: 312 kJ / 73 kcal. Maščobe: 0 g, od tega nasičene: 0 g. Ogljikovi hidrati: 8,7 g, od tega sladkorji: 2,7 g. Beljakovine: 9,2 g. Sol: 16,6 g. /

POREKLO: Japonska.

Še vedno čakamo na tvoje mnenje. Deli svojo izkušnjo z nami in našimi izdelki.

Napiši svoje mnenje