Fermentirani Sojin Tofu v Začinjeni Omaki iz Rdečega Čilija WZH 340 g

3.95 
Kratek opis:

 

Koščki fermentiranega tofuja, vloženi v omako iz rdečega čilija.

Fermentirani tofu je način obdelave sojinega tofuja, razširjen v vzhodnoazijski kuhinji kot začimba iz soje. Sestavine so običajno soja, sol, riževo vino ter sezamovo olje ali kis. Ima oster vonj, podoben siru in je kremaste strukture. Lahko se uporablja tudi za okraševanje jedi.

Cena v točkah: [few] točke
2939
29 Izdelek (i)
+
40.00 € do brezplačnedostave

SESTAVINE: voda, soja (60%), alkohol, sol, sladkor, pšenična moka, utrjevalec: E511, sredstvo proti penjenju: emulgirno silikonsko olje, čili (2%), začimbe (koromač, cimet, janež).

Vsebuje alergene: soja (ni genetsko modificirana), pšenica (gluten).

POREKLO: Kitajska