Črni Fižol VDS 350 g

2.50 
Kratek opis:

 

Na Tajskem je črni fižol zelo razširjena stročnica, uporablja pa se izključno pri pripravi sladic (posebej v kombinaciji s kokosovim mlekom), solat in prigrizkov. Kuhan črni fižol je gladke in kremaste teksture.

PRIPRAVA: Fižol namakamo za 8-10 ur v zadostni količini vode ter zatem dobro speremo in odcedimo. Nato zavremo v vodi in lahno vremo cca. 60 minut ali do želene trdote. Odcedimo in postrežemo.

 

2469
6 Izdelek (i)
+
30.00 € do brezplačnedostave

Lahko vsebuje sledi soje in glutena. 

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka: Energijska vrednost: 1300 kJ/ 310 kcal, Maščobe: 1,7 g, Od tega nasičene: 0,3 g, Ogljikovi hidrati: 43 g, Od tega sladkorji: 4,2 g, Vlaknine: 19 g, Beljakovine: 21 g, Sol: 0 g.

POREKLO: Nizozemska