Kulinarični Azijski Miso Box

32.80 
Blagovna znamka: SVILNA POT
Kratek opis:

Naj se kulinarično potovanje v svet japonskih okusov začne enostavno! S paketom pravih sestavin potrebnih za pripravo miso juhe in z navodili ter recepti, s katerimi bo začetek te pustolovščine lažji in hitrejši. Miso pasta je v japonski kuhinji ena izmed osnovnih sestavin, s katero pričarajo čudovit umami odtenek v juhah, marinadah, pomakah in prelivih. S tem boxom boste usvojili načine sharnjevanja miso paste in onove tehnik priprave, s katerimi boste nato lahko sami ustvarjali svoje kreacije na višjem nivoju.

Kulinarični Azijski Miso Box je lahko odlično darilo za ljubitelje japonskih okusov. Razveselite jih s tem edinstvenim in zaokroženim paketom!

 

Ni na zalogi

E-poštni naslovi ločujejo stranke med seboj. V trgovino se prijavite tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računi (kot so obvestila o stanju naročila, e-poštna sporočila za ponastavitev gesla in drugo) na naveden e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem ko ostanete naša stranka.

Druga polja profila, ki so lahko na tej strani ali ne, so shranjena ob vašem e-poštnem naslovu. V primeru, da bomo morali stopiti v stik z vami, bomo uporabili te podatke.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov info@svilnapot.com.

Če menite, da so bili podatki zlorabljeni, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu. Z Uredbo EU GDPR vas obveščamo o tej pravici, saj naš namen ni izloraba vaših osebnih podatkov.

50.00 € do brezplačnedostave