Jušna Osnova iz Mešanice Sušenih Rastlin za Korejsko Ginsengovo Juho s Piščancem (Samgye-Tang) SOOBIN 70 g

4.25 
Kratek opis:

 

Mešanica sušenih korenin, lubja in sadežev za pripravo korejske ginsengove juhe s piščancem. Samgye-tang se tradiconalno uživa v vročih poletnih mesecih in sicer na začetku, na sredi ter ob koncu poletja. Pomaga pri uravnavanju telesne temperature v obdobju poletne vročine, deluje pa tudi očiščevalno in poživljajoče. Običajno se za pripravo izbere manjši piščanec, ki se ga pred kuhanjem nadeva s kratkozrnatim rižem.

RECEPT (za celega piščanca):

1.Vsebino vrečke damo v posodo z vodo (1,3-2 l) in zavremo. 2.Lahno vremo 10 minut, nato dodamo celega piščanca ter kuhamo, dokler meso ni kuhano (40 minut, če piščanec tehta 800g in do 1 uro za težjega piščanca).

Cena v točkah: 5 točk(i/e)
3118
45 Izdelek (i)
+
40.00 € do brezplačnedostave

SESTAVINE: astragalus (Radix astragali) 50%, deblo divje murve, sibirski ginseng, žižola, sladki koren, angelika.

POREKLO: Južna Koreja

Brez objav

Napiši kritiko