Pasta za Japonski Zlati Kari v Kocki Srednje Pekoča S&B 92 g

5.45 
Kratek opis:

 

Japonski zlati kari je mešanica začimb za pripravo karijeve omake srednje pekočega okusa. V primerjavi z indijskim ali tajskim karijem je gostejši, milejši in nekoliko slajši.

PREDLOG ZA SESTAVINE (5 PORCIJ): svinjina (ali piščanec / jagnjetina / kozice): 450g, čebula: 360g, korenje: 100g, krompir: 140 g. (Vse sestavine nasekljamo po želji) Olje za kuhanje: 1 jušna žlica, voda: 540 ml, 1 škatlica zlatega karija v kocki. NAVODILO ZA PRIPRAVO: 1. Na olju v veliki ponvi pražimo meso in zelenjavo 5 minut na srednjem ognju. 2. Dodamo vodo in zavremo. Zmanjšamo ogenj, pokrijemo in lahno vremo, dokler se sestavine ne zmehčajo, približno 15 minut. 3. Ogenj ugasnemo in kocke zlatega karija nalomimo v ponev. Mešamo, dokler se kocke karija ne raztopijo. Lahno vremo približno 5 minut med neprestanim mešanjem. 4. Postrežemo vroče z rižem ali rezanci.

Cena v točkah: 6 točk(i/e)
3112
1 Izdelek (i)
+
40.00 € do brezplačnedostave

SESTAVINE: pšenična moka, zelenjavno olje (palmovo, repično), sol, sladkor, kari v prahu 8,6 % (kurkuma, koriander, kumin, grško seno, sušena mandarinina lupina, začimbe), ojačevalec arome: E621, barvilo: E150a, začimbe (poper, čili, česen, semena zelene, gorčica), sredstvo za uravnavanje kislosti: E296, ojačevalec okusa: E631 in E627.

Ne vsebuje mesa.

Vsebuje alergene: pšenica, zelena, gorčica.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka: Energijska vrednost: 1941 kJ/ 465 kcal, Maščobe: 26 g, Od tega nasičene: 16 g, Ogljikovi hidrati: 47 g, Od tega sladkorji: 10 g, Beljakovine: 6,8 g, Sol: 11,2 g.

POREKLO: Japonska

Brez objav

Napiši kritiko