Sečuanska Omaka za Kitajsko Sotirano Jed s Piščancem Kung Pao LKK 60 g

1.55 
Kratek opis:

 

Klasični kung pao s piščancem je srednje pekoča mikavna mešanica sladko-slanega okusa, omako pa lahko uporabimo tudi za drugo meso, morske sadeže ali zelenjavo.

 

PRIPRAVA: Za 2 porciji potrebujemo še: 250 g narezanega piščančjega mesa* (stegno), pol narezane rdeče paprike in 4 sesekljane mlade čebule. *Nadomestimo lahko tudi z govedino, morskimi sadeži ali zelenjavo.

 

Postopek: V voku segrejemo žlico olja in na srednjem ognju sotiramo meso 5-7 minut, dokler ni zlato zapečeno. Dodamo papriko in mlado čebulo ter kuhamo še 3-4 minute. Dodamo LKK omako, zalijemo z manjšo količino vode in sotiramo še 2 minuti. Postrežemo z rižem.

Cena v točkah: 2 točk(i/e)
3158
7 Izdelek (i)
+
30.00 € do brezplačnedostave

SESTAVINE: soljeni čili (čili, sol), sladkor, voda, fermentirana sojina pasta (voda, sol, sojina zrna, pšenična moka), dehidrirani česen, sol, rižev kis, modificirani koruzni škrob, pasta iz sezamovih semen, začimbe.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka: Energijska vrednost: 686 kJ/ 162 kcal, Maščobe: 1,5 g, Od tega nasičene: 0,3 g, Ogljikovi hidrati: 34 g, Od tega sladkorji: 30 g, Beljakovine: 1,8 g, Sol: 9,4 g.

ALERGENI: pšenica, soja, sezam.

POREKLO: Kitajska

Brez objav

Napiši kritiko

Sorodni izdelki