Košarica je prazna
50g
Indijska začimbna pasta tikka masala se uporablja za pripravo aromatične jedi piščančja tikka masala, ki je sestavljena iz koščkov pečenega piščanca in slastne začinjene masala omake.
PRIPRAVA:
Sestavine (za 4 osebe): 1 vrečka paste tikka masala AHG, 450g na koščke nasekljanih piščančjih prs, 3 žličke jogurta, 1 žlička rastlinskega olja, 1 na velike kose nasekljana velika čebula, 110 ml vode.
Priprava: 1. Pasto in jogurt zmešamo v veliki skledi, vmešamo meso in mariniramo 10 minut. 2. Segrejemo olje in pražimo čebulo. 3. Dodamo meso in mešajoče pečemo 3 minute. Dodamo vodo in zavremo. Na nizkem ognju kuhamo 15 minut. 4. Postrežemo z rižem ali naanom. Priložimo lahko tudi kislo smetano. Recept lahko variiramo z ribami, morskimi sadeži (rakci) ali zelenjavo.
SESTAVINE: paradižnikov pire, sojino olje, kis, čebula, sol, ingver, česen, koriander, rdeči čili, sabljasti triplat, kumina, naravna zelišča in začimbe, olje paprike.
POREKLO: Tajska
Indijska Začimbna Pasta Tikka Masala 50 g
Z nadaljnjo uporabo trgovine se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu.