Bambusov Parilnik (Steamer) 25 cm

40.00 
Kratek opis:

Bambusov Parilnik (Steamer). 3 kosi. Premer = 25 cm

 NAVODILA:

1. Pred prvo uporabo parilnik rahlo sperite z vodo. Zaradi materiala (naravni bambus) se pri prvi uporabi voda obarva nežno rjavo, kar pa ni zdravju škodljivo.

2. Uporaba: Parilnik položite v posodo z vodo, pri čemer naj bo parilnik nameščen nad nivojem vode.

3. Po uporabi parilnik sperite z vodo ter ga osušite, da bo dlje uporaben.  

4. Če parilnika ne boste uporabljali dalj časa, ga zavijte v plastično vrečko ali papir ter shranite na suhem mestu.

0501
Ni na zalogi

E-poštni naslovi ločujejo stranke med seboj. V trgovino se prijavite tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računi (kot so obvestila o stanju naročila, e-poštna sporočila za ponastavitev gesla in drugo) na naveden e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem ko ostanete naša stranka.

Druga polja profila, ki so lahko na tej strani ali ne, so shranjena ob vašem e-poštnem naslovu. V primeru, da bomo morali stopiti v stik z vami, bomo uporabili te podatke.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov info@svilnapot.com.

Če menite, da so bili podatki zlorabljeni, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu. Z Uredbo EU GDPR vas obveščamo o tej pravici, saj naš namen ni izloraba vaših osebnih podatkov.

40.00 € do brezplačnedostave

Bambusov Parilnik (Steamer) 25 cm

POREKLO: Kitajska