Košarica je prazna
Tajski beli lepljivi riž lahko postrežemo kot prilogo namesto običajnega riža ali pa kot sladico z dodatkom kokosovega mleka in sadja.
PRIPRAVA: Riž damo v posodo in ga večkrat speremo pod tekočo vodo, dokler ni voda čista. Namakamo ga 12 ur ali čez noč in odcedimo. Riž ovijemo v tanko bombažno krpico in ga damo v parilnik. V posodo nalijemo vodo in na lonec položimo parilnik (naj se ne dotika vode). Vodo zavremo, da nastane para. Parimo 45 minut ali dokler se riž ne zmehča.
Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka: Energijska vrednost: 1415 kJ/ 333 kcal, Maščobe: 0,3 g, Od tega nasičene: 0,1 g, Ogljikovi hidrati: 76 g, Od tega sladkorji: 0,0 g, Beljakovine: 6,6 g, Sol: 0,0 g.
POREKLO: Tajska
Ni mnenj
Z nadaljnjo uporabo trgovine se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu.