Mešanica Moke za Klasičnega Ocvrtega Piščanca LOBO 150 g

2.60 
Blagovna znamka:
Kratek opis:

 

Postani mojster ocvrtih piščančjih bedrc kar doma – hrustljavo, sočno in popolno!

LOBO Mešanica Moke za Klasičnega Ocvrtega Piščanca prinaša tajno kombinacijo začimb in moke, ki je ključ do popolnega korejskega ali ameriškega stila ocvrtih piščancev. Vsak grižljaj je hrustljav na zunaj, sočen znotraj, s tisto legendarno aromo, ki jo poznamo iz restavracij.

Ta mešanica je odlična za vse, ki želijo doma ustvariti pravi street food moment, brez kompliciranja z začimbami.

 

Zapisi iz Karavane Svilna pot

Ocvrti piščanec je ikoničen street food v Koreji in ZDA, kjer je hrustljava skorja umetnost zase. LOBO mešanica ti omogoča, da to legendarno teksturo in okus doživiš kar doma – brez izgubljanja časa z dolgim pripravljanjem začimb.

4622
10 Izdelek (i)
+
60.00 € do brezplačnedostave

SESTAVINE: mešanica moke: moka (pšenica (gluten), (vsebuje sojo), riž), koruzni škrob, začimbe (čebula, origano), sredstvo za vzhajanje: E500, E450, hidrolizirane zelenjavne beljakovine (hidrolizirane zelenjavne beljakovine (soja, koruza, pšenica (gluten), ksiloza, sončnično olje, glukozni sirup, barvilo E150d), maltodekstrin, sol, izvleček kvasa, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330, sol. Mešanica za marinado: pšenična moka (gluten, vsebuje sojo), začimbe (čebula, origano), sol, sladkor, modificiran tapiokin škrob (vsebuje olje perile, emulgator: E471), hidrolizirane zelenjavne beljakovine (soja, koruza, pšenica (gluten)), ksiloza, sončnično olje, glukozni sirup, barvilo: E150d, maltodekstrin, sol, izvleček kvasa, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330, sredstvo za vzhajanje: E500, E450, aroma (vsebuje zeleno).

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka: Energijska vrednost: 1481 kJ / 349 kcal. Maščobe: 1,3 g, od tega nasičene: 0 g. Ogljikovi hidrati: 75 g, od tega sladkorji: 3,4 g. Vlaknine: 2,7 g. Beljakovine: 8,0 g. Sol: 6,5 g.

PRIPRAVA: 1. Vsebino vrečke za marinado raztopimo v 60 ml vode in vtremo v 1 kg piščanca. Mariniramo 2 - 3 h (za najboljši rezultat mariniramo v hladilniku čez noč. 2. Z mešanico moke potresemo mariniranega piščanca in temeljito vgnetemo. 3. Ocvremo v rastlinskem olju na srednji temperaturi (160 do 180 stopinj). Večje kose 12, manjše pa 7 minut.

POREKLO: Tajska.

Še vedno čakamo na tvoje mnenje. Deli svojo izkušnjo z nami in našimi izdelki.

Napiši svoje mnenje