Japonski Predkuhani Pšenični Rezanci Udon AYUKO 200 g

1.40 
Kratek opis:

 

Če imate radi pravo japonsko udon izkušnjo, potem so predkuhani pšenični rezanci AYUKO popolna izbira! Njihova debela, mehka in elastična tekstura poskrbi za pristno japonsko kulinarično doživetje v vsakem grižljaju.

 

Kako jih uporabiti?

Ti rezanci so že predkuhani, zato jih je zelo enostavno pripraviti:

1. V večji posodi zavremo 2l vode.

2. Rezance odstranimo iz embalaže in damo v vrelo vodo.

3. Pokrijemo in kuhamo 2-3 minute, dokler se ne omehčajo.

4. Rezance odcedimo in postrežemo z najljubšo omako ali jih uporabimo v sotiranih jedeh.

 

V katerih jedeh jih lahko uporabite?

  • Klasična udon juha – postrezite jih v bogati jušni osnovi s sojino omako, misom ali dashi juho ter dodajte zelenjavo, tofu ali tempuro.

  • Yaki Udon – hitro praženi rezanci na ponvi z zelenjavo, mesom ali morskimi sadeži in okusno omako.

  • Hladen udon – osvežilna poletna različica s sojino omako, sezamom in mlado čebulo.

 

Ne glede na to, kako jih pripravite, vam bodo Udon rezanci AYUKO pričarali pravo japonsko vzdušje kar v vaši kuhinji!

4367
Ni na zalogi
60.00 € do brezplačnedostave

SESTAVINE: voda, pšenična moka 27 %, tapiokin škrob, sol, pšenični gluten, zgoščevalec: natrijev alginat.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka: Energijska vrednost: 626 kJ / 150 kcal. Maščobe: 0,4 g, od tega nasičene: 0 g. Ogljikovi hidrati: 32 g, od tega sladkorji: 0,9 g. Beljakovine: 4,8 g. Sol: 0,15 g.

PRIPRAVA: V večji posodi zavremo 2l vode. Rezance odstranimo iz embalaže in damo v vrelo vodo. Pokrijemo in kuhamo 2-3 minute, dokler se ne omehčajo. Rezance odcedimo in postrežemo z najljubšo omako ali jih uporabimo v sotiranih jedeh.

POREKLO: Kitajska.

Še vedno čakamo na tvoje mnenje. Deli svojo izkušnjo z nami in našimi izdelki.

Napiši svoje mnenje