Črni Fižol VALLE DEL SOLE 350 g

3.20 
Kratek opis:

 

Na tajskem je črni fižol zelo razširjena stročnica, uporablja pa se izključno pri pripravi sladic (posebej v kombinaciji s kokosovim mlekom), solat in prigrizkov. Kuhan črni fižol je gladke in kremaste teksture.

PRIPRAVA: Fižol namakamo za 8-12 ur v zadostni količini vode ter zatem dobro speremo in odcedimo. Nato zavremo v vodi in lahno vremo 60-90 minut oziroma do želene trdote. Odcedimo in uporabimo.

2469
5 Izdelek (i)
+
60.00 € do brezplačnedostave

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka: Energijska vrednost: 1425 kJ/ 341 kcal, Maščobe: 1,4 g, Od tega nasičene: 0,4 g, Ogljikovi hidrati: 46,9 g, Od tega sladkorji: 2,1 g, Vlaknine: 15,5 g, Beljakovine: 21,6 g, Sol: 0,013 g.

POREKLO: Nizozemska

Še vedno čakamo na tvoje mnenje. Deli svojo izkušnjo z nami in našimi izdelki.

Napiši svoje mnenje

Stranke so kupile tudi