SESTAVINE: paradižnik 34,6%, voda, čebula 12,3%, maslo (mleko), česen 4%, smetana (mleko), indijski oreščki, sladkor, ingver, sončnično olje, sol, rdeči čili, kumin, koromač, zeleni čili, prečiščeno maslo (mleko), vrtnična voda, zeleni kardamom, grško seno, koriander, klinčki, kurkuma, sezamovo seme, cimet, lovor, asafetida, črni poper.
Primerno za vegetarijance.
100% naravne sestavine. Brez konzervansov in umetnih barvil.
Srednje pekoče. Za 2-3 porcije. Čas priprave: 10 minut.
NAVODILA ZA PRIPRAVO:
1.Mesna verzija: V ponvi na žlici olja sotiramo 250g piščančjih koščkov brez kosti, dokler ne postanejo zlatorjavi. Dodamo omako in pustimo lahno vreti, dokler se meso ne naredi (6-7 minut). Okrasimo s svežim koriandrom in smetano.
2.Vegetarijanska verzija: Meso iz mesne verzije nadomestimo s sirom panir (indijski zrnati sir) ali mešano zelenjavo (bučke, korenje, paprika, cvetača, krompir). Postrežemo s pilafom, kulčo ali nan kruhom, papadomi ter mangovim čatnijem.
POREKLO: Indija
Še vedno čakamo na tvoje mnenje. Deli svojo izkušnjo z nami in našimi izdelki.