Marinada za Indijska Nabodala (Tandoori Tikka) Blaga AHG 50g

1.95 
Kratek opis:

50g

Indijska začimbna pasta tandoori tikka se uporablja za mariniranje piščančjih nabodal.  

Uporablja se za pripravo tipične in izjemno priljubljene bangladeške, indijske in pakistanske jedi piščanec tandoori. ime je dobila po valjasti glineni peči tandoor, v kateri se tradicionalno pripravlja. 

NAVODILA: Sestavine (za 4 osebe): 1 vrečka Tandoori Tikka paste AHG, 450g mesa (piščančjega ali jagnječjega), 110 ml navadnega jogurta, nabodala. Priprava: 1. Meso narežemo na majkne koščke. Dodamo pasto in jogurt. Mešamo in mariniramo eno uro. 2. Meso nabodemo na nabodala in pečemo na žaru 8-10 minut. Med peko meso premazujemo z odtekajočo pasto.

RECEPT: Tandoori Piščančji Kebab

SESTAVINE: sojino olje, naravni kis, česen, sol, ingver, paprika v prahu, limonin sok, kumina, koriander, zelišča in začimbe, rdeči čili, sezamovo olje, črni poper.

POREKLO: Singapur

0156
3 Izdelek (i)
+
40.00 € do brezplačnedostave

Indijska Začimbna Pasta Tandoori Tikka 50 g

Sorodni izdelki