Košarica je prazna
50g
Indijska začimbna pasta tandoori tikka se uporablja za mariniranje piščančjih nabodal.
Uporablja se za pripravo tipične in izjemno priljubljene bangladeške, indijske in pakistanske jedi piščanec tandoori. ime je dobila po valjasti glineni peči tandoor, v kateri se tradicionalno pripravlja.
NAVODILA: Sestavine (za 4 osebe): 1 vrečka Tandoori Tikka paste AHG, 450g mesa (piščančjega ali jagnječjega), 110 ml navadnega jogurta, nabodala. Priprava: 1. Meso narežemo na majkne koščke. Dodamo pasto in jogurt. Mešamo in mariniramo eno uro. 2. Meso nabodemo na nabodala in pečemo na žaru 8-10 minut. Med peko meso premazujemo z odtekajočo pasto.
RECEPT: Tandoori Piščančji Kebab
SESTAVINE: sojino olje, naravni kis, česen, sol, ingver, paprika v prahu, limonin sok, kumina, koriander, zelišča in začimbe, rdeči čili, sezamovo olje, črni poper.
POREKLO: Singapur
Indijska Začimbna Pasta Tandoori Tikka 50 g
Z nadaljnjo uporabo trgovine se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu.