Marinada za Indijska Nabodala (Tandoori Tikka) Blaga AHG 50g

2.60 
Blagovna znamka:
Kratek opis:

 

Indijska začimbna pasta tandoori tikka se uporablja za mariniranje piščančjih nabodal.  

Uporablja se za pripravo tipične in izjemno priljubljene bangladeške, indijske in pakistanske jedi piščanec tandoori. ime je dobila po valjasti glineni peči tandoor, v kateri se tradicionalno pripravlja. 

NAVODILA: Sestavine (za 4 osebe): 1 vrečka Tandoori Tikka paste AHG, 450g mesa (piščančjega ali jagnječjega), 110 ml navadnega jogurta, nabodala. Priprava: 1. Meso narežemo na majkne koščke. Dodamo pasto in jogurt. Mešamo in mariniramo eno uro. 2. Meso nabodemo na nabodala in pečemo na žaru 8-10 minut. Med peko meso premazujemo z odtekajočo pasto.

RECEPT: Tandoori Piščančji Kebab

 

0156
26 Izdelek (i)
+
60.00 € do brezplačnedostave

 

SESTAVINE: sojino olje, kis, česen, sol, ingver, paprika v prahu, limonin sok, kumina, koriander, zelišča in začimbe, rdeči čili, sezamovo olje, črni poper.

Brez dodanega mononatrijevega glutamata, konzervansov in umetnih barvil. Brez glutena.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka: Energijska vrednost: 1070 kJ/ 256 kcal, Maščobe: 22 g, Od tega nasičene: 3,4 g, Ogljikovi hidrati: 8,6 g, Od tega sladkorji: 4,2 g, Vlaknine: 7,3 g, Beljakovine: 3,7 g, Sol: 9,2 g.  

POREKLO: Tajska 

Še vedno čakamo na tvoje mnenje. Deli svojo izkušnjo z nami in našimi izdelki.

Napiši svoje mnenje