Limonina Omaka za Kantonskega Limoninega Piščanca AHG 60g

1.95 
Kratek opis:

50g

Priljubljena kantonska limonina omaka, ki daje osvežujoč okus pečenemu in ocvrtemu mesu ter morskim sadežem. Odlično se prileže tudi kot omakica za namakanje ali preliv.  

PRIPRAVA: 450g piščančjega fileja, narezanega na kocke zmešamo z 1 razžvrkljanim jajcem. Meso nato skupaj s 125g koruzne moke damo v plastično vrečko in pretresemo dokler ni meso enakomerno obdano z moko. 2. Meso popražimo ali ocvremo in odstavimo. 3. Omako zmešamo z dvema žlicama vode in z mešanico prelijemo meso. Okrasimo z rezinami limete in nasekljano mlado čebulo. Postrežemo še vroče.

SESTAVINE: sladkor, voda, glukozni sirup, laktoza, rjavi sladkor, vložene limone 5% (limone, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina), modificirani tapiokin škrob, sredstvo za uravnavanje kislosti: jabolčna kislina, sol.

Brez glutena.

Za 3 porcije. 

POREKLO: Tajska

0407
11 Izdelek (i)
+

Začimbna Pasta za Kantonskega Limoninega Piščanca AHG 60 g

Sorodni izdelki