Pasta za Zeleni Kari LOBO 50 g

1.45 
Blagovna znamka:
Kratek opis:

 

V tajski kuhinji se karijem reče kaeng. Ponavadi so pripravljeni iz mesa, morskih sadežev in/ali zelenjave v omaki, ki bazira na karijevi pasti. Ta je sestavljena iz čilija, čebule oz. šalotke, česna in paste iz kozic. Začimbe definirajo vrsto karija. Uporabljajo se lokalne začimbe: čili, kaffirjevi listi, limonska trava, galangal in, v centralni in južni Tajski, tudi kokosovo mleko.  

Na Zahodu karije razlikujemo po barvi. Za rdeči kari se uporabljajo rdeči čiliji, za zeleni kari se uporabljajo zeleni čiliji. Rumeni kari - imenovan Kaeng kari je, zaradi turmerika, kumine in drugih suhih začimb, bolj podoben indijskim karijem.

PRIPRAVA: Skupaj z vsebino vrečke v ponvi segrejemo 250ml kokosovega mleka in pražimo, dokler se na vrhu ne nabere maščoba.

 

0035
21 Izdelek (i)
+
60.00 € do brezplačnedostave

SESTAVINE: čili, limonska trava, česen, sol, šalotka, galangal, pasta iz kozic (kozice, sol), lupina kaffir limete, koriandrova korenina, začimbe. 

Brez mononatrijevega glutamata, konzervansov in umetnih barvil.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka: Energijska vrednost: 391 kJ/ 93 kcal, Maščobe: 1,5 g, Od tega nasičene: 0 g, Ogljikovi hidrati: 13 g, Od tega sladkorji: 3,1 g, Beljakovine: 3,3 g, Sol: 11,7 g. 

Izdelek lahko vsebuje alergene: ribe

POREKLO: Tajska

Še vedno čakamo na tvoje mnenje. Deli svojo izkušnjo z nami in našimi izdelki.

Napiši svoje mnenje

Stranke so kupile tudi