Sušeni in Dimljeni Kosmiči Ribe Bonito (Katsuobushi) KOHYO 25 g

8.50 
Blagovna znamka: KOHYO
Kratek opis:

Katsuobuši je sušena tunina (vrste bonito) v lističih. 

Uporablja se predvsem v japonski kuhinji. Je ena od dveh sestavin za pripravo dašija, ki je osnova japonskim juham (npr. topla soba) in omakam. Ena izmed bolj znanih jedi, ki vsebuje katsuobuši, je japonska palačinka okonomijaki.

 

PRIPRAVA: (Za prvo jušno osnovo):

V loncu zavrite 500 ml vode in ji dodajte 20 g svežega katsuobushija. Na šibkem ognju kuhajte 30 sekund, ogenj ugasnite in počakajte 2-3 minute, dokler se katsuobushi ne poleže na dno posode. Jušno osnovo precedite. Uporabljen, dobro precejen katsuobushi lahko hranite v hladilniku do 24 ur za pripravo druge serije jušne osnove ali za katerekoli druge metode kuhanja. Za najboljše rezultate uporabljajte filtrirano mehko vodo ali mehko vodo za jušne osnove.

2308
24 Izdelek (i)
+
50.00 € do brezplačnedostave

SESTAVINE: črtasti tun (riba: Katsuwonus pelamis

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka: Energijska vrednost: 1416 kj/ 228 kcal, Maščobe: 1 g, Od tega nasičene: 1 g, Ogljikovi hidrati: 0,0 g, Od tega sladkorji: 0,0 g, Beljakovine: 82 g, Sol: <0,5 g.

ALERGENI: riba.

POREKLO: Vietnam

Še vedno čakamo na tvoje mnenje. Deli svojo izkušnjo z nami in našimi izdelki.

Napiši svoje mnenje

Stranke so kupile tudi