Pasta za Japonski Zlati Kari v Kocki Pekoča S&B 92 g

5.45 
Blagovna znamka: S&B
Kratek opis:

 

Japonski kari je ena izmed najbolj priljubljenih jedi na Japonskem, saj je okusna in enostavna. V primerjavi z indijskim ali tajskim karijem je gostejši, milejši in nekoliko slajši.  

Navadno se postreže v treh glavnih oblikah: japonski kari z rižem za suši, udon kari (s širokimi rezanci) in kari-pan (s kruhom). Vendar ste lahko pri uporabi bolj ustvarjalni. Odličen je tudi kot polivka za pire krompir, dodatek k hot-dogu ali pa omakica za čips.

 

PREDLOG ZA SESTAVINE (5 PORCIJ):

svinjina (ali piščanec/jagnjetina/kozice): 450g, čebula: 370g, korenje: 85-140g, krompir: 140 g. (Vse sestavine nasekljamo po želji) Olje za kuhanje: 1 jušna žlica, voda: 540 ml, 1 škatlica zlatega karija v kocki.

NAVODILO ZA PRIPRAVO:

1. Na olju v veliki ponvi pražimo meso in zelenjavo 5 minut na srednjem ognju.

2. Dodamo vodo in zavremo. Zmanjšamo ogenj, pokrijemo in lahno vremo, dokler se sestavine ne zmehčajo, približno 15 minut.

3. Ogenj ugasnemo in kocke zlatega karija nalomimo v ponev. Mešamo, dokler se kocke karija ne raztopijo. Lahno vremo približno 5 minut med neprestanim mešanjem.

4. Postrežemo vroče z rižem ali rezanci.

2713
4 Izdelek (i)
+
60.00 € do brezplačnedostave

SESTAVINE: pšenična moka, rastlinsko olje (palmino olje, popolnoma hidrogenirano repično olje), sol, kari v prahu 9 % (kurkuma, koriander, črni poper, beli poper, kumin, grško seno, mandarinina lupina, paprika, začimbe), sladkor, ojačevalec arome: E621, barvilo: E150a, črni poper, sredstvo za uravnavanje kislosti: E296, rdeči čili, česen, ojačevalca arome: E627, E631, zelenino seme, gorčica.

Alergeni so označeni z odebeljenim tiskom.

NE VSEBUJE MESA. Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka: Energijska vrednost: 1974 kJ / 474 kcal. Maščobe: 28 g, od tega nasičene: 17 g. Ogljikovi hidrati: 45 g, od tega sladkorji: 9,8 g. Beljakovine: 7,3 g. Sol: 10,4 g.

 

POREKLO: Japonska

Še vedno čakamo na tvoje mnenje. Deli svojo izkušnjo z nami in našimi izdelki.

Napiši svoje mnenje