Pasta za Japonski Zlati Kari v Kocki Pekoča S&B 92 g

5.45 
Kratek opis:

Japonski kari je ena izmed najbolj priljubljenih jedi na Japonskem, saj je okusna in enostavna. V primerjavi z indijskim ali tajskim karijem je gostejši, milejši in nekoliko slajši.  

Navadno se postreže v treh glavnih oblikah: japonski kari z rižem za suši, udon kari (s širokimi rezanci) in kari-pan (s kruhom). Vendar ste lahko pri uporabi bolj ustvarjalni. Odličen je tudi kot polivka za pire krompir, dodatek k hot-dogu ali pa omakica za čips.

2713
12 Izdelek (i)
+

Pasta za Japonski Zlati Kari v Kocki Pekoča S&B 92 g

SESTAVINE: pšenična moka, zelenjavna olja (palmovo, repično), sol, kari v prahu 9,5 % (kurkuma, koriander, poper, kumin, grško seno, pomarančna lupina, paprika, začimbe), sladkor, ojačevalci arome: E621, E627 in E631, barvilo: E150a, začimbe (poper, čili, česen, semena zelene, gorčica), sredstvo za uravnavanje kislosti: E296. NE VSEBUJE MESA.

POREKLO: Japonska